Érdekességképpen
2018. március 20. írta: hahópihehh

Érdekességképpen

Időközben megérkeztek az ajcik, csillogó szemmel bontottam ki a csomagokat, és rögtön világmegváltó ötletek jutottak eszembe, amiket meg kellene csinálni belőlük, viszont amíg ezekkel játszok és készítem a következő nagybejegyzéseket belőle, addigis itt egy roppant érdekes dolog, amire ML hívta fel a figyelmemet.

Mégpedig, hogy most az alábbi linken occóér' (4K HUF) elérhetőek olyan online oktatókönyvek, amiknek eredeti értéke 104K HUF...nos, mi erre rögtön le is csaptunk, úgyhogy ha eltűnnék a horizonton, akkor az azért van, mert belemerültem az olvasásba :)

Szóval, itt a link, küldöm sokszerivel mindenkinek, aki szereti :)

https://www.humblebundle.com/books/diy-electronics-books?hmb_source=navbar&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=tile_index_3

E.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemertekalovakhozdeazertvanegy.blog.hu/api/trackback/id/tr7113754978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása